Bork Vikingehavn

Vikingevej 7, 6893 Hemmet - WWW KORT
Bork Vikingehavn

Bork Vikingehavn Stephan Czarnowski

Bork Vikingehavn er en del af Ringkøbing-Skjern Museum. Det består af flere forskellige rekonstruerede vikingehuse, skibene i havnen, en trækirke, offerlunden, markedspladsen, der alle er rekonstruerede efter arkæologiske fund i Vestjylland.

Vikingerne står klar til at give dig en oplevelse af livet for 1000 år siden. Bork Vikingehavnen har desuden en stor flot museumsbutik med et vikingeinspireret sortiment og en café med en menu med et strejf af viking,

Bork Vikingehavn er et museum i Hemmet i Vestjylland og beskæftiger sig med vikingetiden i Danmark og særligt i Jylland. Det er en del af Ringkøbing-Skjern Museum.

Det blev grundlagt i 2000 med støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond, Egvad Kommune og Ringkøbing Amt.

Museet er opbygget som en mindre vikingeby med en række huse, der bl.a. bygger på udgravninger i og omkring Tarm i 90'erne. Byen består af en række huse, håndværksboder, bådhuse, en kirke og flere vikingeskibe og både.

På stedet afholdes vikingemarked én gang om året.

Wikipedia

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Danmark > Vestjylland > Bork Havn

Bork Havn Reinholdi

Bork Havn er et fiskerleje og nu turiststed ved sydenden af Ringkøbing Fjord, øst for fuglereservatet, Tipperne - den er beliggende mellem Tarm og Nørre Nebel i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Her finder du både sommerhuse, campingplads, Feriecenter, strand, havn og masser af ferieatmosfære og god stemning.

Bork Havn blev grundlagt i 1933 af Bork Fiskeriforening. Havnen består af en lystbådehavn med plads til cirka 290 lystbåde, en fiskerihavn og en havn for husbåde.

Havnen er mest kendt for Bork Festival, som har været afholdt hvert år siden 1979. Der ligger også en efterskole og der er undervisning i windsurfing; i nærheden ligger også Bork Vikingehavn, der er en del af Ringkøbing-Skjern Museum.

Wikipedia ...Læs mere om Bork Havn


Populært i Bork Havn

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler