AquaPark Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló, Bródy Sándor u. 2, 4200 Ungarn - WWW KORT
Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Hajduszoboszlo spa- og vandland er et ekstremt populært badeland i Ungarn.

Det er berømt for ikke kun termisk og terapeutisk vand, men også for et stort badeområde og et stort vandland. Hvert år tiltrækker det skarer af turister som tørster efter vandattraktioner.

Hajduszoboszlo ligger i den østlige del af Ungarn, 20 kilometer fra Debrecen. Spaet fik allerede for mange år siden sin popularitet takket være opdagelsen af termiske kilder med sundhedsmæssige egenskaber.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Ungarn > North Great Plain > Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló er en by i Hajdú-Bihar amt, Ungarn, 19 km sydvest for amtssæde Debrecen. Det er den tredje største by i Hajdú-Bihar amt.

Her er der gode betingelser for aktiv og afslappende rekreation takket være byens mange spa- og badesteder, begivenheder og ferietilbud. Spisestederne, hotellerne og byen Hajdúszoboszló tilbyder et bredt udvalg af programmer ud over badning. Den velholdte og anlagte resortby er perfekt egnet til ferie og rekreation af familier og dem, der ønsker at lade batterierne op.

Uden for sommersæsonen er her en lilleby atmosfære og i sommersæsonen en sommerfestivalstemning karakteristisk for badebyen, hvor der er en bred vifte af underholdningsprogrammer, der venter de besøgende. Et uundværligt element i sommeratmosfæren er repræsenteret ved musik og dans ledsaget af gastronomiske specialiteter. Rækken af turistbegivenheder startes med Hajdúszoboszló Grill- og ølfestival i maj, og den lukkes af Hajdúszoboszló Bio Foo ...Læs mere om Hajdúszoboszló
Populært i Hajdúszoboszló

ArtiklerVi anbefaler