Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra La Grande Motte Frankrike - Stuga från semesterhusförmedlar


Frankrike Languedoc Roussillon La Grande Motte
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 5 Sovrum 1    
m2 31 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand 200 Avstånd til indköbsställe 500 Avstånd till restaurang 300

Semesterlägenhet till uthyrning La Grande Motte Languedoc Roussillon Frankrike

På Middelhavskysten mellem Montpellier og Aigues-Mortes ligger La Grande Motte, et af de mest populære badesteder i Sydfrankrig, som nyder godt af et mildt klima. Stedet tilbyder jer talrige aktiviteter som havvandsterapi, golf, tennis, sejlads, en aquapark specielt til børn, diverse strandspil og minigolf. Oplev den herlige Camargue-region! Jeres ferieresidens ligger tæt ved stranden i en grøn og rolig del af byen. I bor i lejligheder med terrasse eller loggia på 1. eller 2. sal (uden elevator). Faciliteter: swimmingpool, som opvarmes i lavsæsonen, bar og catering (juli-august). I denne tid er der også underholdningsaftner og tilsyn med børnene (6-10 år) tilbydes. Husdyr: EUR:45,-/ugt. Satellit-tv (EUR:21,-/ugt.). Vakeri mod betaling.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i La Grande MotteLa Grande Motte
La Grande-Motte er en kommune i departementet Hérault i Languedoc-Roussillon, Sydfrankrig. Det er en af de mest populære badebyer ved den franske riviera.