Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Saint Aygulf Frankrike - Stuga från semesterhusförmedlar


Frankrike Côte d'Azur Saint Aygulf
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 4 Sovrum 2    
m2 50 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand 2500 Avstånd til indköbsställe 2500 Avstånd till restaurang 2500

Semesterlägenhet till uthyrning Saint Aygulf Côte d'Azur Frankrike

Anlægget Mas de l'Etang ligger i midten af en 3,5 ha stor park i hjertet af naturreservatet Etangs de Villepeys. På dette område er der 25 feriehuse. Fra jeres terrasse kan I betragte det livlige fugleliv og nyde fred og ro. I perfekt afstand: Kun 2 km til badestedet Saint Aygulf, 30 min. kørsel til Cannes og 45 min. kørsel til St. Tropez og lufthavnen Nizza. Anlægget råder over en række faciliteter: pool, tennisbaner og løbesti. Derudover er der en 3 km. lang vandresti gennem naturreservatet, som fører til strandene. Vi tilbyder 2 typer indkvartering:
FCV360: Dette rækkehus direkte ved dammen har en terrasse på pæle med en lille bro, en solterrasse på taget og 4 soveværelser i overetagen. FCV361: Denne Maisinetten-lejlighed ligger i en stor villa (3 lejl. pr. villa).
I har mulighed for at fiske i dammen. Udflugter til Fréjus, St. Raphaël, Roquebrune, St. Tropez, Cannes og øen Lérins er oplagt.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Saint Aygulf