Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Frølunde Fed Danmark - Stuga från semesterhusförmedlar


Danmark Vestsjælland Frølunde Fed
Sol og Strand: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 6 Sovrum    
m2 85 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand 200 Avstånd til indköbsställe 3000 Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning Frølunde Fed Vestsjælland Danmark

Skønt sommerhus i træ, bygget i 1965 og total renoveret i 2005. Huset er beliggende på en naturgrund med lille græsplæne i et roligt område, kun 200 m fra stranden. Grunden er omkranset af træer og buske. Indvendigt er der overalt trælofter og -vægge. Gulvene er beklædt med lyst asketræslaminat. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med diverse havemøbler. Dejligt badeværelse med bl.a. vaskemaskine og bruseniche. Køkkenet, der er kombineret med stuen, er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Den hyggelig stue er indrettet med lædermøbler, brændeovn, TV med parabol og radio med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soverum med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Barneseng og høj barnestol til rådighed.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Frølunde Fed