Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Tranum Danmark - Stuga från semesterhusförmedlar


Danmark Nordjylland Tranum
Sol og Strand: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 8 Sovrum    
m2 118 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand 3000 Avstånd til indköbsställe 3000 Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning Tranum Nordjylland Danmark

Stuga. Byggd 1877. Belägen på en 135841 m2 tomt. Stugan uppvärms med el. 1 badrum med dusch. 2 toaletter. Diskmaskin. Bak-/miniugn. Braskamin. Stereoanläggning. CD. Analog Parabolantenn. Tvättmaskin. 3 sovrum i allt. 1 sovrum med dubbelsäng. 10 m2 terass. 10 m2 täckt terrass. Sandlåda.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i TranumTranum Strand
Tranum by er en landsby med cirka 500 indbyggere og et aktivt forenings- og kulturliv.

Egnen i og omkring Tranum Klit ved Jammerbugten er året rundt, altid et besøg værd. Byen ligger i et kuperet terræn hvor man fra de højeste punkter kan se mile vidt omkring og enkelte steder kan Limfjorden og Vesterhavet ses på een gang. Der er store åbne områder med indlandsklitter og klithede i Tranum Klitplantage i Vendsyssel. I området findes der museer, gallerier, kunsthåndværk og naturfænomener.

Der er bjerge (Lien) hvor man i klart vejr kan se fra Bulbjergs skarpe klint til Rubjerg Knudes gule klitter. Dybe slugter (Fosdalen) der selv på hede sommerdage byder på svale temperaturer. Der findes vidtstrakte heder, områder med søer hvor man kan spise sin madpakke. Store skove som er en vandretur værd og ikke mindst Tranum Strand hvor man altid kan få en oplevelse, hvad enten det er en stille forårsaften, en sommerdag med badevejr eller efterår og vinter med blæsevejr.
Man kan godt gå en hel dag i klitplantagen uden at møde andre, men stranden og dens fiskelejer og turistmiljøer ligger lige om hjørnet

Oplevelser:

- Fosdalen
Fosdalen og dens omgivelser har været søgt af mennesker for sit helbredende vand i hvert fald siden tidlig middelalder.

Måske er det den fornemmelse af at træde i forfædrenes fodspor, der giver området sin særlige virkning og føjer en ekstra dimension til naturens mangfoldighed og landskabets skønhed.

- Jammerbugten
Jammerbugten mellem Vesterhavet og Limfjorden består af noget af Danmarks skønneste natur, og er et af Danmarks mest populære ferieområder.

- Lien
Lien er en tilgroet klint, der løber i en 7 km lang bue fra Slettestrand til Tranum i Hanherred, Nordjylland.