Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Skagen Danmark - Stuga från semesterhusförmedlar


Danmark Nordjylland Skagen
Sol og Strand: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 4 Sovrum    
m2 44 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand 1000 Avstånd til indköbsställe 2500 Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning Skagen Nordjylland Danmark

Lägenhet. Byggd 1987. Restaurert i 2007. Stugan uppvärms med olja. 1 badrum med dusch. 1 toalett. Minst ett badrum med golvvärme. Diskmaskin. Bak-/miniugn. Stereoanläggning. Centralantenn. 1 sovrum i allt. 1 sovrum med dubbelsäng. 30 m2 terass. Stugan hyrs inte ut till ungdomsgrupper.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i SkagenGl. Skagen
Det hyggelige og atmosfærefyldte Skagen på toppen af Danmark byder på en bred vifte af ferieoplevelser og afslapning.
I Skagens centrum finder I et hyggeligt strøg med mange butikker, spisesteder og caféer.
Her kan man om dagen nyde de mange shopping muligheder og om aftenen den gode stemning med de mange restauranter og barer.
Havnen i Skagen summer af liv med de mange turister som besøger de mange restaurationer og lystbådehavnen.
Gl. Skagen er en traditionsrig bydel i den vestlige del af Skagen. Her findes et stort ferieområde med sommerhuse, hoteller og restaurationer med god mad.

Grenen nord for Skagen er spidsen af Skagens Odde. Grenen dannes af sand, der af havet transporteres nordpå langs hele Jyllands vestkyst. Odden vokser gennemsnitligt med ca. 10 meter om året i nordøstlig retning mod Sverige.

Ved Grenen mødes to have - Skagerrak og Kattegat, og det kan ses på bølgerne, der kommer fra hver sin side. Det skaber voldsomme strømforhold, hvorfor det er strengt forbudt og forbundet med livsfare at bade der. Man kan dog godt soppe og prøve at stå med en fod i Skagerrak og en fod i Kattegat.

Grenen er et utroligt smukt og populært udflugtsmål, mange turister flokkes i sommerhalvåret på grenens yderste spids, mange er fragtet derud med den populære Sandorm - traktorer med passagervogne, der kører i pendulfart fra parkeringspladsen ved Grenen kunstmuseum til Grenens yderste spids.

Nord og Syd for Skagen havn ligger de børnevenlige badestrande Skagen Sønderstrand og Damstederne. Strandene har Blåt Flag og er dejlige og rolige sandstrande med klitter og rent vand.
Højen Strand ved Gl. Skagen er en frisk strand ved Vesterhavet med groft sand som er god til windsurfing og badning.

Der findes mange museer og gallerier i Skagen og omegn. Mange kunstnere og malere har boet eller opholdt sig i området, bl.a. maleren P.S Krøyer og digteren Holger Drachmann.

Den Tilsandede Kirke, er navnet på en kirke, hvor kun tårnet står tilbage. Oprindeligt hed kirken Sct. Laurentii kirke, og er opført i slutningen af 1300 tallet. I 1600 tallet begyndte tilsandingen af kirken. Kirken findes lidt syd for Skagen.

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit, som ligger ved Bunken Klitplantage mellem Skagen og Frederikshavn.
Milen indeholder 3,5 millioner m³ sand, dækker et areal på ca. 1 km² og har en højde omkring 20 m, hvilket bringer milens højeste punkt 40 m over havoverfladen. Siden år 1900 har den rykket sig 1500 m mod øst, og i dag bevæger den sig med gennemsnitligt 15 m året, hvilket vil betyde, at den om 100-200 år vil have dækket hovedvejen til Skagen. Træer og andet, som bliver dækket af milen, dukker op på den anden side efter omkring 40 år, når milen har passeret.

Der findes et varieret udvalg af hoteller, feriehuse og ferieboliger i området. Sommerhusudlejning i Skagen kan være privat udlejning eller leje gennem bureau. Det er ofte muligt at leje et værelse eller mindre ferielejlighed til ferien i Skagen.


Video - Skagen Nordjylland