Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Kramnitse Danmark - Stuga från semesterhusförmedlar


Danmark Lolland, Falster & Møn Kramnitse
Sol og Strand: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 10 Sovrum    
m2 92 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand 300 Avstånd til indköbsställe 600 Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning Kramnitse Lolland, Falster & Møn Danmark

Stuga. Byggd 1987. Restaurert i 2005. Belägen på en 928 m2 tomt. Stugan uppvärms med el. 1 badrum med dusch. 1 toalett. Minst ett badrum med golvvärme. Mikrovågsugn. Diskmaskin. Bak-/miniugn. Braskamin. Stereoanläggning. Digital Parabolantenn. Video. DVD. Barnstol. Tvättmaskin. 3 sovrum i allt. 3 sovrum med dubbelsäng. Annex med 4 sovplatser. Terass. Täckt terrass. Gunga och sandlåda. Carport.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Kramnitse


Kramnitse (eller Kramnitze) er en landsby og et tidligere fiskerleje beliggende på sydvestkysten af Lolland nær det 63 kilometer lange dige fra Hyllekrog til Albuen. Navnet menes at være vendisk og kan føres tilbage til den tid, hvor venderne hærgede de lollandske og falsterske kyster.

Kramnitse har en lille havn og er i dag præget af sommerhusområder og grøftgennemskårede marker; fra toppen af diget er der udsigt over havet og det flade landskab. Landsbyen befinder sig i Lolland Kommune og tilhører Region Sjælland.

I Kramnitse ligger en stor pumpestation fra 1966, der konstant pumper vand ud af Rødby Fjord for på denne måde at holde den tørlagt. Den er Nordeuropas største af sin art. Hvert sekund pumpes op til 20 m³ vand ud i havet.

Fra Kramnitse er der godt 9 kilometer til Rødby og 15 kilometer til Søllested.Video - Kramnitse Lolland, Falster & Møn