Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Fur Danmark - Stuga från semesterhusförmedlar


Danmark Vestjylland Fur
Sol og Strand: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 10 Sovrum    
m2 180 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand 50 Avstånd til indköbsställe 600 Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning Fur Vestjylland Danmark

Stuga. Byggd 1998. Belägen på en 822 m2 tomt. Fjordutsikt från stuga och tomt. Stugan uppvärms med olja. 2 badrum med dusch. 2 toaletter. Minst ett badrum med golvvärme. Djupfrys. Mikrovågsugn. Diskmaskin. Stereoanläggning. CD. Digital Parabolantenn. DVD. Barnstol. Tvättmaskin. Torktumlare. Bubbelpool (2 Pers.). 4 sovrum i allt. 3 sovrum med dubbelsäng. 20 m2 terass. Gunga och sandlåda. ADSL internet förbindelse.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester på Fur


Fur er en lille ø i Limfjorden - lige nord for Salling. Den største by på øen er Nederby med 637 indbyggere (2010). Øen har færgeforbindelse over Fur Sund til Branden på Sallingsiden. Fur hører til Skive Kommune og ligger i Region Midtjylland.

Øen er på 22 km² og var indtil 1860 skovløs. I dag er der skov flere steder. Mod syd er øen lav og frugtbar, mod nord er der højere lyngklædte bakker og klinter med moler, samt jern-sandsten (rødsten). Moleret anvendes til produktion af specialtegl. Desuden er der en produktion af kattegrus. I moleret findes forsteninger, der er ca. 55 millioner år gamle. Forsteninger af dyr og planter kan ses på Fur Museum.

De gamle landsbyer på øens sydlige del er nu nærmest vokset sammen til én langstrakt bebyggelse. På øens nordlige og østlige del findes flere sommerhusområder. Fur Kirke ligger højt på en gammel havskrænt på øens østside.

Fur besøges hvert år af mange turister, der typisk kommer på en dagsudflugt, med sejlbåd eller bor i sommerhus eller på øens eneste campingplads, Fur Camping. Et nyt og meget besøgt udflugtsmål er Fur Bryghus.

Der er færgeoverfart fra Branden til Fur med færgen "Sleipner-Fur", overfarten tager 3-4 minutter.Video - Fur Vestjylland