Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Torsminde Danmark - Stuga från semesterhusförmedlar


Danmark Vestjylland Torsminde
Sol og Strand: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 8 Sovrum    
m2 149 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand 400 Avstånd til indköbsställe Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning Torsminde Vestjylland Danmark

Stuga. Byggd 2008. Belägen på en 700 m2 tomt. Stugan uppvärms med olja. 2 badrum med dusch. 2 toaletter. Minst ett badrum med golvvärme. Djupfrys. Mikrovågsugn. Diskmaskin. CD. Digital Parabolantenn. DVD. Tvättmaskin. Torktumlare. Bastu. Bubbelpool (1 Pers.). 4 sovrum i allt. 4 sovrum med dubbelsäng. 40 m2 terass. Carport.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Torsminde


Thorsminde (eller Torsminde) ligger i Nordvestjylland og er en fiskeriby med ca 400 fastboende indbyggere. Den ligger omtrent midt på landtangen der adskiller Nissum Fjord og Vesterhavet; Byen ligger i Sønder Nissum Sogn og er en del af Holstebro Kommune i Region Midtjylland.

Tidligere lå Thorsminde i Ulfborg-Vemb Kommune.

I 1868 forsøgte et engelsk handelsselskab at etablere en sluse til at regulere vandstanden i Nissum Fjord, men dette projekt blev opgivet i 1885 på grund af tilsanding . Først i 1930 reetablerede den danske stat slusen med to afvandingsgennemløb og en kammersluse til skibene. Samtidig byggede staten også to læmoler på havsiden, og dermed startede fiskeriet fra stedet. Det voksede støt gennem årene og i 1960'erne var behovet for udbygninger så stort, at det til sidst lykkedes for lokale kræfter at få gennemført byggeriet af et havnebassin uden for slusen i 1967 – Vesthavnen.

Ud for Thorsminde strandede under Napoleonskrigene de to britiske orlogsfartøjer HMS St George (98 kanoner) og HMS Defence (74 Kanoner), tilhørende den britiske Østersøflåde 23. og 24. december 1811 under en voldsom storm. Det var den største stranding på vestkysten, og næsten hele besætningen på ca. 1.300 mand omkom. Der er i 1937 rejst en mindesten ud for forlisstedet, og i Torsminde Strandingsmuseum vises udstilling om katastrofen og andre strandinger i området, der også var berørt af søslag under 1. verdenskrig.Video - Torsminde Vestjylland