Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Ringkøbing Danmark - Stuga från semesterhusförmedlar


Danmark Vestjylland Ringkøbing
Sol og Strand: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 4 Sovrum    
m2 135 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand 20 Avstånd til indköbsställe 400 Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning Ringkøbing Vestjylland Danmark

Stuga. Byggd 1930. Restaurert i 1998. Belägen på en 400 m2 tomt. Fjordutsikt från stuga och tomt. Stugan uppvärms med el. 1 badrum med dusch. 1 toalett. Minst ett badrum med golvvärme. Mikrovågsugn. Diskmaskin. Bak-/miniugn. Braskamin. Stereoanläggning. CD. Centralantenn. Video. DVD. Solarium. 2 sovrum i allt. Vardagsrum med 1 sovplats. 35 m2 terass. ADSL internet förbindelse.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Ringkøbing


Om sommeren er Ringkøbing stærkt præget af turisme, ikke mindst fordi en masse sommerhusgæster tiltrækkes af Vesterhavet og bruger byen til handel.

Byen ligger i det nordøstlige hjørne af Ringkøbing Fjord ved Vonå og har desuden en lille industrihavn. Den er største by i Ringkøbing-Skjern Kommune og hører til Region Midtjylland.

Byens navn betyder "købstaden ved Rindum" (Rindum er en landsby grundlagt omkring jernalderen). Ringkøbing blev grundlagt af landbrugs- og fiskersamfundet og fik købstadsrettigheder i 1443. Takket være sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord havde den gode adgangsforhold for søfarten og hermed også for handel, men efterhånden som indsejlingsløbet gennem Holmsland Klit sandede til, mindskedes adgangen for skibe og dermed også for indtægtskilder af denne art.

I Ringkøbing finder man en masse gamle huse samt en række charmerende brolagte gader og stræder. Den ældste bygning er Ringkøbing Kirke der stammer fra 1400-tallet og ligger ved Torvet. Dens tårn er byens vartegn og temmelig specielt konstrueret, idet den høje bygning bliver bredere opefter. Ved Torvet finder man også Hotel Ringkøbing, der er en bindingsværksbygning bygget i 1500-tallet og Den Gamle Borgmestergård som stammer fra 1807.

I Nygade står en statue af J.C. Christensen, som var dansk statsminister fra 1905-08. På den lille plads ved enden af Algade står en staue af bysbarnet grønlandsfarer, journalist og forfatter Ludvig Mylius-Erichsen. Statuen er tilbage på sin oprindelige plads foran Ringkøbing Museum, hvor den blev opstillet i 1916, men i en årrække var i stedet placeret i Nygade.

På hjørnet af Nørregade og Nygade finder man Ringkøbing Bio i den statelige bygning Nørrehus, der har været samlingssted for byen siden åbningen i 1909. Ringkøbing Bio drives af en biografforening, der har overtaget driften efter familien Pedersen, der drev biografen i 90 år fra 1909 til 1999.Video - Ringkøbing Vestjylland