Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Forio-Ischia Italien - Stuga från semesterhusförmedlar


Italien Campania Forio-Ischia
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 6 Sovrum 2    
m2 80 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand 200 Avstånd til indköbsställe 1000 Avstånd till restaurang

Semesterlägenhet till uthyrning Forio-Ischia Campania Italien

Skøn lejlighed med en helt unik panorama udsigt over havet. Lejligheden ligger på den fortryllende ø Ischia, som er en af middelhavets perler. I bor her i et lille ferieanlæg med i alt 14 lejligheder som alle ligger højt og derfor har en skøn udsigt, samt nyder godt af den friske havluft der er af til sender en forfriskende brise ind over jer på de hede sommerdage. I er kun 50 meter fra strandpromenaden og fra den dejlige sandstrand i Cava dell Isola. Øen er kendt for sine mange helbredende thermalbade, I har jeres helt eget bad, for i den udendørs douche rinder nemlig vand fra badene. Især skal nævnes jeres dejlige terrasse med komfortable møbler, store potter med eksotiske blomster og palmer - og frem for alt den dejlige havudsigt. Her kan I nyde jeres velfortjente ferie langt væk fra hverdagens stress og jag. Her er også en grill, så mon ikke en del af jeres aftner kommer til at gå med at grille fisk og skaldyr der lige er trukket op ad havet. Der går færger til øen fra Napoli og Pozzuoli, I kan tage bilen med, men, ønsker I at lade den blive på fastlandet, så er det muligt at leje en bil på Ischia. Ischia er bogstaveligt talt en blomstrende ø, som nyder godt af Napoli-bugtens milde klima, og de mange haver og parker på øen er absolut et besøg værd. Der er også mange borge og slotte der er et besøg værd. Øens største by hedder også Ischia, som måske kan forvirre lidt, men her finder I dejlige restauranter, hyggelige cafeer og gode shoppingmuligheder. Bemærk at I deler indgang til området og parkeringspladsen sammen med anlæggets andre gæster.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Forio-Ischia