Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Elsegårde Strand Danmark - Stuga från semesterhusförmedlar


Danmark Østjylland Elsegårde Strand
Sol og Strand: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 7 Sovrum    
m2 69 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand 300 Avstånd til indköbsställe 5000 Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning Elsegårde Strand Østjylland Danmark

Rigtig hyggeligt og velholdt sommerhus i træ, bygget i 1975 og moderniseret i 2006, beliggende på en naturgrund tæt på en dejlig strand. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der trægulve-, -lofter og -vægge overalt. Pænt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine. Flot køkken (2006) med bl.a. opvaskemaskine, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Fryser til rådighed i redskabsrum. Stor og lys opholdsstue med gode møbler, brændeovn, TV med parabol (analog og kun tyske kanaler), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til terrasserne. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 værelse med 1 enkeltseng samt 1 værelse med 2 køjesenge. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Endvidere gratis internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Der er udendørs fiskerenseplads, hvilket gør huset velegnet til lystfiskere. Et rigtig hyggeligt sommerhus, der er beliggende i et område med gode fiskemuligheder, ca. 5 km fra Ebeltoft by og dens mange spændende aktiviteter, bl.a. Det gamle Rådhus, Fregatten Jylland, Glasmuseet, Mols Bjerge og Ebeltoft Zoo. Huset ligger endvidere ca. ½ times kørsel fra Djurs Sommerland og Kattegat-Centret i Grenaa.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Elsegårde Strand