Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Montecastrilli Italien - Stuga från semesterhusförmedlar


Italien Umbrien Montecastrilli
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 8 Sovrum 4    
m2 400 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand Avstånd til indköbsställe 600 Avstånd till restaurang

Semesterlägenhet till uthyrning Montecastrilli Umbrien Italien

Moderne og rummelig villa, der ligger på en bakke (480 m over havets overflade), hvorfra der er en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab. Der er en 8000 m2 stor græsplæne der omgiver huset, hvor der er alt fra swimmingpool, udendørs spiseplads, grill og ovn til pizza-bagning. Huset ligger på en 2 hektar stor grund med egen automatiske port.. For enden af haven ligger der en offentlig vej. Tips til dine ture: Der er 600 meter til den lille by Casteltodino, 2 km til Montecastrilli, 5 km til fossil skov, 6 km til udgravningerne af den antikke romerske by Carsulae, 20 km til den smukke by Todi, 30 km til Spoleto og 70 km til Assisi. Der er to cykler til rådighed (på forespørgsel).

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Montecastrilli