Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Riva del Garda Italien - Stuga från semesterhusförmedlar


Italien Trentino Alto Adige Riva del Garda
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 6 Sovrum 3    
m2 180 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand Avstånd til indköbsställe Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning Riva del Garda Trentino Alto Adige Italien

Denne lejlighed ligger i en smuk gammel bygning, hvor kunstkritikeren og oversætteren af blandt Goethe og Byron, Andrea Maffeis, boede i det 19. århundrede. Lejligheden har en dejlig, overdækket veranda, som er tilgængelig fra stuen. Der er også en terrasse, og en skøn indhegnet have med udsigt over vinmarker, olivenlunde og landsbyen Riva del Garda. Enkel indretning med en del gamle møbler. Ejeren bor i et selvstændigt hus, der ligger ved indgangen til ejendommen og bruger også den 1. etage af huset.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Riva del Garda