Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Avigliano Umbro Italien - Stuga från semesterhusförmedlar


Italien Umbrien Avigliano Umbro
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 8 Sovrum 3    
m2 200 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand Avstånd til indköbsställe Avstånd till restaurang

Semesterlägenhet till uthyrning Avigliano Umbro Umbrien Italien

Et gammelt vagttårn, der med materialerne af et andet tårn er blevet forvandlet til et landsted, som i dag fremstår totalt renoveret. Det er blevet en smuk, historisk feriebolig med to rummelige lejligheder (lejligheden i stueetagen bebos af og til af ejeren). Rolig beliggenhed med udsigt til de små landsbyer og slotte der ligger i bjergene. Ejendommen ligger på en helt indhegnet grund. Lejlighederne råder over et område med oliventræer og en swimmingpool. Området byder på skønne gåture i den smukke natur. Forslag til dagsudflugter: Dunarobba (Europas eneste fossil-skov) 4 km, Todi 20 km, Orvieto 40 km, Perugia 60 km og Assisi 67 km.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Avigliano Umbro