Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Pisa-Filettole Italien - Stuga från semesterhusförmedlar


Italien Toscana Pisa-Filettole
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 12 Sovrum 6    
m2 300 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand 10000 Avstånd til indköbsställe 1000 Avstånd till restaurang 1000

Semesterlägenhet till uthyrning Pisa-Filettole Toscana Italien

Denne bolig ligger i centrum af en landsby nær Pisa/Lucca og udgør den ene halvdel af et dobbelthus (den anden har en anden ejer). Boligen er i to plan. I stueetagen finder I køkkenet samt spise- og opholdsstuer. Ovenpå ligger seks soverum, to badeværelser og et læseværelse med tv. Haven er anlagt med træer og pergolaer. Der er plads til to biler på grunden, yderligere biler må stilles ude på gaden. Optimalt udgangspunkt til at besøge Versilias flotteste strande. Det er muligt at bestille traditionel aftensmad.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Pisa-Filettole