Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra S. Martino di Codroipo Italien - Stuga från semesterhusförmedlar


Italien Friuli Venezia Giulia S. Martino di Codroipo
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 6 Sovrum 2    
m2 100 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand 48000 Avstånd til indköbsställe 300 Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning S. Martino di Codroipo Friuli Venezia Giulia Italien

To henrivende lejligheder med egen indgang, beliggende op til et gammelt friulisk landhus. Herfra har I en vidunderlig udsigt over parken. Til fælles benyttelse med ejeren er der en stor indhegnet park, stor overdækket terrasse, swimmingpool (1. Juni - 20. September), som ikke kan anbefales for personer, der ikke kan svømme. Den komfortable indretning indbyder til mange timers afslapning og hygge. I området er der talrige typiske Trattoriaer med fremragende køkken og lokale vine samt Passariano med den berømte Villa Manin, hvor I kan se udstillinger, gå til koncerter osv.) Det er muligt at leje yderligere 3 dobbeltrum med bad og wc (betales på stedet).

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i S. Martino di Codroipo