Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Palma De Mallorca Spanien - Stuga från semesterhusförmedlar


Spanien Mallorca Palma De Mallorca
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 4 Sovrum 2    
m2 60 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand 120 Avstånd til indköbsställe 350 Avstånd till restaurang 50

Semesterlägenhet till uthyrning Palma De Mallorca Mallorca Spanien

Denne dejlige ferielejlighed med egen indgang ligger på 1. sal i husejerens nybyggede hus i et af de mest populære områder i udkanten af Palma. Huset ligger i dejlige omgivelser og kun 150 m fra sandstranden. Lejligheden er ny, lys og smagfuldt indrettet. I nærheden af huset finder I gode, hyggelige fiskerestauranter og busstoppesteder, så I nemt kan komme rundt i området. Lige ved huset er der også cykel- og vandrestier til Palma og Playa de Palma. Ikke-ryger. Ingen ungdomsgrupper. Ved 14 dages booking er der ved forespørgsel mulighed for variabel ankomst.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Palma De Mallorca
Video - Palma De Mallorca Mallorca