Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Cala Millor Spanien - Stuga från semesterhusförmedlar


Spanien Mallorca Cala Millor
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 5 Sovrum 2    
m2 60 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand 20 Avstånd til indköbsställe 300 Avstånd till restaurang 100

Semesterlägenhet till uthyrning Cala Millor Mallorca Spanien

I udkanten af feriebyen Calla Millor, lige ved det fredede område af halvøen Punta n'Armer, ligger denne lejlighed på fjerde sal af et velholdt boligkompleks. Fra stuen, et af soveværelserne og terrassen har I en uforstyrret udsigt over havet og Calla Millors bugt. Fra den fælles pool, som hører til komplekset, er der direkte adgang til den let skrånende sandstrand. Der ligger en lille café-restaurant på spidsen af halvøen Punta n'Armer, som indbyder til gåture. Der er mange muligheder for golf- og tennisinteresserede i området.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Cala Millor
Video - Cala Millor Mallorca