Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Mazo-La Palma Spanien - Stuga från semesterhusförmedlar


Spanien Kanarieöarna Mazo-La Palma
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 6 Sovrum 3    
m2 118 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand 2000 Avstånd til indköbsställe 175 Avstånd till restaurang 3000

Semesterhus till uthyrning Mazo-La Palma Kanarieöarna Spanien

I nærheden af Villa de Mazo på den sydøstlige side af øen ligger dette pragtfulde landsted i 350 m højde. Huset er bygget og indrettet på traditionel vis med sans for detaljen. Den herlige beliggenhed med en vidunderlig udsigt over havet og landskabet indbyder til at slappe af. Fra poolterrassen kan I se havet og den nordøstlige del af Tenerife. Inde i huset venter der jer et komplet udstyret køkken, en spise- og opholdsstue, tre soveværelser samt et badeværelse med et badekar med hydromassage. Det andet badeværelse med bruser er kun tilgængeligt udefra.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Mazo-La Palma