Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Langeland, Spodsbjerg Danmark - Stuga från semesterhusförmedlar


Danmark Fyn & øer Langeland, Spodsbjerg
Sol og Strand: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 6 Sovrum    
m2 100 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand 200 Avstånd til indköbsställe 3000 Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning Langeland, Spodsbjerg Fyn & øer Danmark

Stuga. Byggd 1974. Restaurert i 2007. Belägen på en 1300 m2 tomt. Havsutsikt från stuga och tomt. Stugan uppvärms med el. 1 badrum med dusch. 1 toalett. Minst ett badrum med golvvärme. Djupfrys. Diskmaskin. Braskamin. Stereoanläggning. CD. Digital Parabolantenn. DVD. Tvättmaskin. Torktumlare. 3 sovrum i allt. 2 sovrum med dubbelsäng. 30 m2 terass. 6 m2 täckt terrass. Carport.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Langeland, Spodsbjerg


Spodsbjerg er en lille havneby på Langeland beliggende i Longelse Sogn. Byen ligger i Langeland Kommune og hører til Region Syddanmark. Byen er kendt som et overfartssted til Tårs via Scandlines-færgeruten Spodsbjerg-Tårs.

Spodsbjerg er det eneste sted med lystbådehavn på østsiden af Langeland. Lodstjenesten i byen hjælper skibe ud i Femern Bælt og i de øvrige farvande omkring øen.


Færgelejet i SpodsbjergDer har været færgested til Lolland siden middelalderen, dengang drev landmænd småfiskeri fra kysten. I 1884 etablerede Sydfyske Dampskibsselskab en færgeforbindelse fra en ny anlagt bro. I dag er der også færgetrafik og det er med til at give byen lidt liv. I 1911 blev der anlagt en jernbane fra Spodsbjerg til Rudkøbing og den var i drift frem til 1962 hvor den blev nedlagt.

Fra Spodsbjerg Færgehavn er der motortrafikvej til Rudkøbing, en vej, der indgår i primærrute 9.

Af primære seværdigheder på Langeland er Langelandsfortet,beliggende ved Søndenbro på Sydlangeland. Langelandsfortet var en del af Danmarks forsvar af den vestlige del af Østersøområdet og aktikt med skydeklar kanoner skjult i stillinger under jorden indtil 1989. Af andre seværdigheder er der Skovsgård, beliggende lidt syd for Lindelse. Dette er en lille fin herregård, der er et besøg værd for hele familien. I kælderen har Langelands Museum indrettet et museum, der på spændende vis viser, hvordan fortidens tjenestefolk levede og boede på herregården. Endvidere er der på herregården et naturværksted, hvor børn kan lære at karte og spinde uld og grutte korn.

På Langeland findes endvidere et hav af kunstnere både inden for smykke-, glas-, keramik- og billedkunst.Video - Langeland, Spodsbjerg Fyn & øer