Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Pasman-Banj Kroatien - Stuga från semesterhusförmedlar


Kroatien Dalmatia: Zadar Pasman-Banj
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 15 Sovrum 4    
m2 178 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand 500 Avstånd til indköbsställe 500 Avstånd till restaurang 500

Semesterlägenhet till uthyrning Pasman-Banj Dalmatia: Zadar Kroatien

Denne villa består af 4 separate lejligheder, der er forbundet med en trappeopgang. Villaen har en dejlig swimmingpool, hvor gæsterne kan få sig en forfriskende dukkert på de varme sommerdage. i stueetagen er der et spillerum med bordfodbold-bord og dart. I haven er der et bordtennisbord og gynger. I haven er der også et flot udekøkken med grill, gasblus, køleskab og vaskemaskine. Dobbelthuset ligger i smukke, rolige og afslappende omgivelser, og er derfor det perfekte sted at tilbringe jeres ferie. Der er en fantastisk udsigt over øgruppen og Kornati-nationalpark, fra bakkerne der ligger i nærheden.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Pasman-Banj