Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Fyns Hoved Danmark - Stuga från semesterhusförmedlar


Danmark Fyn & øer Fyns Hoved
Sol og Strand: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 5 Sovrum    
m2 84 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand 200 Avstånd til indköbsställe 500 Avstånd till restaurang

Semesterhus till uthyrning Fyns Hoved Fyn & øer Danmark

Stuga. Byggd 1982. Belägen på en 3000 m2 tomt. Stugan uppvärms med el. 1 badrum med dusch. 1 toalett. Djupfrys. Braskamin. Stereoanläggning. Analog Parabolantenn. Barnstol. Tvättmaskin. 1 sovrum i allt. 1 sovrum med dubbelsäng. Annex med 2 sovplatser. Vardagsrum med 1 sovplats. 15 m2 terass. Gunga och sandlåda.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Fyns Hoved


Fyns Hoved er det nordligste punkt af Fyns nordøstlige del Hindsholm og er dermed Fyns nordligste punkt som med sin placering skiller Kattegat og Storebælt.

Hindsholm er en halvø, der udgør det nordøstligste Fyn. Halvøens nordligste punkt er Fyns Hoved. Hindsholm er 91 km² stor, lidt mindre end Samsø, og er omgivet af følgende farvande: Odense Fjord, Kattegat, Storebælt, Romsø Sund og Kerteminde Bugt. Hindsholm er en del af Kerteminde Kommune, som igen er en del af Region Syddanmark.

Få kilometer syd for Hindsholm ligger byen Kerteminde. Hindsholm bliver af lokale kaldet "Holmen".

Lige syd for Fyns Hoved ligger Korshavn, en naturhavn, der benyttes af mange fritidssejlere.

Fyns Hoved ligger i det tørre Storebæltsområde, hvor nedbøren er ca. 450 mm om året. Landsgennemsnittet er 650 mm om året. Området er rasteplads for tusindvis af trækfugle.

Flere fynske malere som Johannes Larsen og Fritz Syberg har fundet inspiration til deres billeder i den flotte natur, som findes her.

Vores forfædre kendte også området. Beviset er fundet af en stammebåd fra 3.500 f.kr.

Når man går rundt på Fyns Hoved kan man ikke undgå at lægge mærke til de mange stengærder. De stammer tilbage fra 1810, hvor 7 bønder i landsbyen Nordskov besluttede at dele området imellem sig, så de hver fik en nordlig og en sydlig jordstrimmel. De syv husmænd i landsbyen fik én strimmel til deling.Video - Fyns Hoved Fyn & øer