Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Peljesac-Podobuce Kroatien - Stuga från semesterhusförmedlar


Kroatien Dalmatia: Dubrovnik Peljesac-Podobuce
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 4 Sovrum 2    
m2 54 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand Avstånd til indköbsställe 7000 Avstånd till restaurang 150

Semesterlägenhet till uthyrning Peljesac-Podobuce Dalmatia: Dubrovnik Kroatien

På halvøen Peljesac, som er kendtr for sin høje kvalitet af førsteklasses vine, ligger denne flotte villa, som sammen med det storslåede kystnære landskab, gør denne ferie til det perfekte. En smal sti fører op til huset. For at komme til soveværelserne ovenpå skal man op af vindeltrappe. Hele huset er meget praktisk indrettet med nye møbler og en behagelig komfort og har store terrasse med pejs og en pool og en smuk havudsigt. I den østlige del, finder man byen Ston, hvor du kan smage friske skaldyr. Mod vest ligger den lille turistby Orebic, som kun tager 15 minutter at køre til, og ikke mindst den interessante ø Korcula. Vand sportsentusiaster vil være begejstrede for bugterne langs kanalen i Ston og folk som kan lide at vandrere vil finde i den indre del af halvøen attraktiv med sine fantastiske ruter. Stedet Kuciste er værd at se, me sine tegn på en rig historie, storslået sten paladser, som barokslot Lazarevic og gamle kirker, som Skt. Trinity Church, Church of St. Ana, som hl. Lawrence's Church og St. Luke's kirkegård fra det 14. århundrede.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Peljesac-Podobuce