Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Zminj-Krnicari Kroatien - Stuga från semesterhusförmedlar


Kroatien Istrien Zminj-Krnicari
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 11 Sovrum 5    
m2 246 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand Avstånd til indköbsställe 1500 Avstånd till restaurang 1500

Semesterlägenhet till uthyrning Zminj-Krnicari Istrien Kroatien

I hjertet af Istrien ligger dette flotte og meget hyggeligt indrettede stenhus. Det er bygget i traditionel stil med mange interessante detaljer. En indhegnet have med en stor swimmingpool og en sauna sørger for dejlig afslapning. Ejendommen består af tre enheder, et hovedhus og to mindre huse med eget soverum, badeværelse og køkken. Alle soverum i hovedhuset er udstyret med eget badeværelse. Stedet er omgivet af en dejlig og smuk natur og ligger i en rolig landsby kun 15 minutters kørsel fra de smukke og interessante byer Rovinj og Porec med dejlige strande. Ejeren byder jer velkommen med en velkomstpakke. En trådløs internetopkobling står til rådighed. Nyd en god og afslappende ferie i denne oase og oplev Istriens skønhed. Den laveste loftshøjde på tagetagen er 1,40 m.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Zminj-Krnicari
Video - Zminj-Krnicari Istrien