Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Labin-Sumber Kroatien - Stuga från semesterhusförmedlar


Kroatien Istrien Labin-Sumber
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 9 Sovrum 3    
m2 122 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand Avstånd til indköbsställe 50 Avstånd till restaurang 5000

Semesterlägenhet till uthyrning Labin-Sumber Istrien Kroatien

Dette skønne stenhus ligger idyllisk i den lille istriske by Sumber. Det er for nylig blevet renoveret med behørig hensyntagen til den traditionelle istriske byggeskik. De store rum er rustikt og stilfuldt indrettet og udstråler varme og hygge. De stendekorerede vægge er med til at fuldende det autentiske præg. På den store grund ligger swimmingpoolen, og på den overdækkede terrasse kan I tilbringe afslappende og romantiske aftener ved grillen. En cykeltur i det istriske landskab kan varmt anbefales. I Sumber kan man besøge den gamle borgruin fra det 13. århundrede. Og den gamle bydel af Labin med den interessante, venetianske historie og den lille by Rabac med de flotteste strande på halvøen er bestemt også et besøg værd.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Labin-Sumber
Video - Labin-Sumber Istrien