Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Murter-Betina Kroatien - Stuga från semesterhusförmedlar


Kroatien Dalmatia: Sibenik Murter-Betina
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 13 Sovrum 4    
m2 97 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand 200 Avstånd til indköbsställe 70 Avstånd till restaurang 50

Semesterlägenhet till uthyrning Murter-Betina Dalmatia: Sibenik Kroatien

Dette smagfuldt renoverede rækkehus ligger i centrum af byen Betina, og består af 3 boliger, som er forbundet med udendørs trapper. Derfor egner huset sig godt til flere familier eller vennegrupper. Parkeringspladsen ligger ca. 100 m - det er ikke muligt at køre helt op til huset. I den spændende by Betina, er der meget spændende kultur og arkitektur, der blander det moderne med det gamle. Fx den gamle bydel og den moderne yacht-havn. Murter har bro-forbindelse til fastlandet og ligger tæt på Kornati nationalpark.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Murter-Betina