Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Dubrovnik-Gruda Kroatien - Stuga från semesterhusförmedlar


Kroatien Dalmatia: Dubrovnik Dubrovnik-Gruda
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 10 Sovrum 4    
m2 133 Byggt Husdjur får medtages  
Avstånd till strand Avstånd til indköbsställe 200 Avstånd till restaurang 1000

Semesterlägenhet till uthyrning Dubrovnik-Gruda Dalmatia: Dubrovnik Kroatien

Omgivet af naturlig skønhed og århundreder gamle træer og stedsegrønne Macchiabuske, på en indhegnet grund. Det blev bygget i 2006, moderne og smagfuldt indrettet med elegante møbler. Huset har fire soveværelser, to badeværelser værelser, et toilet, stue og åbent køkken bar også har en internetadresse, hvor du kan have forbindelse til din bærbare pc under ferier med resten af verden. Swimmingpoolen ligger op til aflapning. Der er fantastisk udsigt fra terrassen, hvor du kan bruge kan drikke for en kop kaffe eller et glas kroatisk vin. Den store grund giver børnene nok plads til at lege og løbe på. Imponerende udsigt over bjergene og den frugtbare slette Konavle. En smuk strand Pebble Beach ligger 2,5 km fra bolig og særdeles egnet til børn. Huset er beliggende i den lille landsby Gruda, som ligger 30 kilometer væk fra Dubrovnik, en af de smukkeste byer i Middelhavet. Den gamle bydel er bilfri, og er på listen over UNESCO World Heritage Site. Bymurene er 1940 meter lang og op til seks meter bred. Byen blev beskudt i løbet af den kroatiske krig i 1991 af den jugoslaviske hær og slemt beskadiget, men er nu blevet ordnet.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Dubrovnik-Gruda