Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Kápolnásnyék Ungern - Stuga från semesterhusförmedlar


Ungern Central Transdanubia Kápolnásnyék
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 8 Sovrum 4    
m2 150 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand Avstånd til indköbsställe 1500 Avstånd till restaurang 2000

Semesterlägenhet till uthyrning Kápolnásnyék Central Transdanubia Ungern

Denne ferielejlighed er som skabt for gæster, som ikke har lyst til at give afkald på høj kvalitetet, heller ikke i deres ferie. Møblerne og de genstande, der er blevet brugt ved indretningen, er af udsøgt kvalitet og udformning. Den høje kvalitet i det udendørs område understreges af poolen og det omhyggeligt ordnede havegrundstykke med en pyntesø. I kan slappe fortræffeligt af på solterrassen. Nyd de lune aftner med en god bog og et glas rødvin, og lad blikket strejfe ud over de omkringliggende bjerge.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Kápolnásnyék