Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Stuga att hyra Skudeneshavn Norge - Stuga från semesterhusförmedlar


Norge Rogaland Skudeneshavn
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 12 Sovrum 5    
m2 200 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand 250 Avstånd til indköbsställe 1000 Avstånd till alpinski

Semesterhus till uthyrning Skudeneshavn Rogaland Norge

Flot, stort gennemrenoveret hus kun 250 m fra Syrevågen med smuk udsigt over hav og natur. Et rigtigt dejligt hus til hele familien. Tag på spændende dagsture til Lysefjorden og Prekestolen. Eller slap af med en tur i sauna eller tag en frisk svømmetur i den udendørs swimmingpool, der omkranses af en terrasse. Nyd de smukke lyse sommeraftner på terrassen når I griller den nyfangede fisk. Er det en kølig aften, er der god plads i sofaerne til hele familien, samt en åben pejs hvor I kan tænde op og nyde varmen der breder sig. Det moderne køkken indbyder til fælles madlavning, naturligvis klarer opvaskemaskinen det kedelige arbejde! Der er et dejligt langt bord i spisestuen hvor I kan nyde frugten af jeres anstrengelser i køkkenet. Hvis I vil have båd til rådighed skal den bestilles forud. Nabo 50 m.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Skudeneshavn