Rejsemål: Europa > Tyskland

Hintersee, Ramsau i Bavaria

Tyskland er et alsidigt og fascinerende ferieland, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år med sin rige kultur, maleriske landskaber, historiske seværdigheder og lækre gastronomi.

Her er der en vekslende natur som spænder fra bølgende marker og imponerende skove til smukke bjerglandskaber med hyggelige byer i syd.

Vælg frit fra hylden med ferietilbud: kør-selv-ferie, badeferie, aktiv ferie, miniferie, oplevelsesferie, storbyferie, sommerferie eller vinterferie - Tyskland har det hele !

Kulturelle oplevelser

Tyskland er hjemsted for en rig kulturarv, der spænder fra middelalderlige slotte og gotiske katedraler til moderne kunstgallerier og teatre. Besøg ikoniske seværdigheder som Brandenburger Tor i Berlin, Neuschwanstein Slot i Bayern og Kölner Dom i Köln. Udforsk museer som Pergamonmuseet i Berlin, Alte Pinakothek i München og Deutsches Museum i München for at lære mere om landets historie og kunst.

Naturoplevelser

Tyskland byder på en varieret natur med alt fra bjergrige landskaber og dybe skove til maleriske floder og kyststrækninger. Tag på vandreture i Schwarzwald i Baden-Württemberg, cykl langs Rhinen i Rheinland-Pfalz, eller slap af ved Østersøen på Rügen. Nationalparker som Saxon Schweiz Nationalpark og Harz Nationalpark tilbyder også enestående muligheder for at udforske den tyske natur.

Mad og drikke

Tyskland er kendt for sin lækre og hjertelige mad, der inkluderer alt fra pølser og schnitzel til sauerkraut og pretzels. Prøv lokale specialiteter som currywurst i Berlin, Weißwurst i Bayern og spätzle i Schwaben. Tyskland er også berømt for sit øl, og landet har over 1.500 bryggerier, der producerer en bred vifte af øltyper, herunder pilsner, weissbier og bock.

Byliv

Tysklands byer tilbyder en pulserende atmosfære, et rigt kulturliv og fantastiske shoppingmuligheder. Udforsk Berlins hippe kvarterer som Kreuzberg og Friedrichshain, oplev Hamborgs livlige havnepromenade og natteliv, og nyd Münchens traditionelle ølhaver og årlige oktoberfest. Der er også mange mindre byer som Heidelberg, Rothenburg ob der Tauber og Bamberg, der er fyldt med historisk charme og kulturelle skatte.

Aktiviteter og eventyr

Ud over sightseeing og kultur tilbyder Tyskland masser af aktiviteter og eventyr for besøgende. Tag på skiferie i de bayerske alper om vinteren, sejle på floder som Mosel og Elben om sommeren, eller tag på bådture på søer som Bodensøen og Chiemsee. For de mere eventyrlystne er der også muligheder for klatring, paragliding og rafting.

Transport og infrastruktur

Tyskland har en fremragende infrastruktur, der gør det nemt at rejse rundt i landet. Der er et veludviklet vejnetværk, effektive tog- og busforbindelser, samt moderne lufthavne, der forbinder tyske byer med destinationer over hele verden. Med Tysklands fremragende offentlige transportmuligheder er det let at udforske landet, uanset om du foretrækker at rejse med tog, bil eller fly.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

> Baden-Württemberg > Berlin > Niedersachsen > Schleswig-Holstein

Miniferie på Langeland - med halvpension

Tranekær / Danmark

Risskov

4 dage 27-06-2024

1.819,00Populært i Tyskland

ArtiklerVi anbefaler