Verden rundt i klager - En rejse gennem de skøreste ferieanmeldelser

Klager der får os til at grine

Rejser er fantastiske, men ind imellem kan det hele gå en smule skævt.

Uanset om det er et hotel med "havudsigt" fra badeværelset eller en flyrejse, der får dig til at ønske, at du var blevet hjemme og taget et langt, langt bad i stedet, er der altid plads til lidt god gammeldags klagehumor.

Lad os dykke ned i nogle af de mest absurde og morsomme rejseklager, der har ramt internettet og fået os alle til at grine højere end et jetfly!

1. Den forsvundne strand: En utilfreds rejsende skrev engang en klage til deres rejsebureau og hævdede, at stranden, de havde set på billederne, var forsvundet.

Efter nærmere undersøgelse viste det sig, at tidevandet simpelthen var kommet ind, og stranden var ikke forsvundet – den havde blot taget en kort pause.

2. Flyets mysterium: En passager klagede over, at deres fly var alt for hurtigt. "Jeg troede, at flyvning var meningen at tage tid. Jeg var i himlen på ingen tid og savnede endda min in-flight film. Skandaløst!" Skulle vi informere dem om, at fly er designet til at være hurtige?

3. Havudsigten fra kælderen: Et hotel fik en klage over deres værelsesudsigt. "Vi reserverede et havudsigt-værelse, men det eneste vand, vi ser, er fra bruseren i badeværelset!" Måske skulle hotellet overveje at installere nogle akvarier i værelserne?

4. Lost in translation: En rejsende klagede over manglen på lokale butikker, der solgte "amerikanske muffins" og undrede sig over, om landet var præget af en anti-muffin konspiration. Måske skulle de have prøvet en lokal delikatesse i stedet?

5. Den forvirrede GPS: En turist klagede over, at GPS'en på deres telefon ikke kunne forstå dem, når de talte med en dialekt. "Jeg har prøvet at snakke dansk til min telefon i en time, men den bliver ved med at sende mig de forkerte steder hen. Skuffende!" Måske skulle de have prøvet at tale med lokalbefolkningen i stedet?


Lichnos Beach Hotel (halvpension)

Parga / Grækenland

SunCharter ferierejser

14 dage 10-05-2024 07:00 fra Aalborg

10.299,00


6. Det er alt for varmt på stranden: En turist klagede over, at stranden var alt for varm. "Jeg kunne ikke gå på sandet uden mine sko, det var som at gå på gløder!" klagede vedkommende. Måske burde de have valgt en destination, hvor solen tager en pause?

7. Havet er for vådt: En anden rejsende syntes, at vandet var for vådt. "Jeg gik ind i bølgerne, og nu er mine badeshorts ødelagt!" beklagede han. Måske skulle han have overvejet en ferie i ørkenen?

8. Alt for mange turister: En kvinde klagede over, at der var for mange turister på hendes feriedestination. "Jeg troede, jeg ville have stranden for mig selv, men der var masser af andre mennesker," udbrød hun. Måske burde hun have valgt at tage til en øde ø i stedet for en populær turistdestination?

9. Mangel på wifi i junglen: En eventyrlysten rejsende brokkede sig over manglende wifi i en nationalpark. "Jeg kunne ikke engang uploade mit jungle-selfie!" klagde han. Måske skulle han have husket, at naturen ikke altid er online.

10. Lokal mad er alt for lokal: En gourmetrejsende var ikke tilfreds med den lokale mad. "Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke serverer pizza og burger overalt," brokkede han sig. Måske skulle han have overvejet at bestille takeout fra sit yndlingshjemland?

11. Hotellet er for tæt på stranden: En feriegæst klagede over, at hendes hotel var for tæt på stranden. "Jeg kunne ikke sove om natten på grund af bølgebruset," sagde hun. Måske skulle hun have overvejet en ferie i bjergene?

12. Det frygtelige paradis: En feriegæst var meget vred over, at hendes paradisø var alt for solrig. "Jeg blev solskoldet inden frokost hver dag," klagde hun. Måske skulle hun overveje en tur til Nordpolen næste gang.

Rejser er fulde af sjove og uventede øjeblikke, og disse klager viser, at man altid kan finde humor, selv når tingene ikke går som planlagt.

Så næste gang du står over for en lille rejsehindring, skal du bare huske på disse klager og grine af det – det er trods alt en del af eventyret! 

ArtiklerVi anbefaler