Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  


Ferieboliger Strøby
Sommerhus i træ, bygget i 1982, beliggende på en naturgrund få min. gang fra vandet. Overdækket terrasse med havemøbler. Tæpper på alle gulvene. Væggene er af træ og de skrånende lofter har  ...
Strøby
6200
  
Her har I en perle af et sommerhus, der er bygget i træ i 2001 og ligger på en flot havegrund kun 70 m fra havet. Der er havudsigt fra såvel hus som grund. Til huset hører et stort terrasseareal m ...
Strøby
670
  

Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !