Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  


Ferieboliger Trans
Her kan I sidde i sofaen og se Vesterhavet! Nyopført hus fra 2005 med pænt inventar. Stuen er velmøbleret og der er brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afsp ...
Trans
6200
  
Pænt sommerhus i træ, bygget i 1970 og moderniseret i 2004 med bl.a. nye trægulve og maling af vægge og lofter i lyse farver. Huset ligger i et sommerhusområde med stor fælles legeplads med rutc ...
Trans
6150
  

Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !