Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Valreas Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Rhône Alpes Valreas
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 3    
Areal 122 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 30 Afstand til indkøb 6000 Afstand til spisested 2000

Feriehus til udlejning Valreas Rhône Alpes Frankrig

Nyd det fredelige Provence i overetagen af dette karakteristiske stenhus, der er omgivet af husejernes private lavendelmarker og vinbjerge og med en beliggenhed kun 6 km fra Valréas. Til overetagen er der adgang via en udendørs trappe. I underetagen er der en garage. Den store terrasse og de tilstødende marker kan I benytte jer af lige så meget I har lyst til. Den elskværdige husejer bor på grunden. Der er kun et enkelt nabohus, ellers er der ingen andre i nærheden. Huset er ideelt for vinelskere, fordi det ligger lige i nærheden af vinruten. Ikke-rygerhus.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Valreas


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !