Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sottrupskov Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Sottrupskov
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 95 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 40 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sottrupskov Sønderjylland Danmark

Charmerende sommerhus i sten, bygget 1850 og renoveret 2005, med en unik beliggenhed op til mindre skov og tæt ved stranden i et historisk område. Huset ligger på en stor natur-/havegrund med udsigt til havet og en stejl trappe direkte ned til vandet. På grunden findes desuden stor bålplads. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse. Trægulve med løse tæpper samt malede vægge. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkkenet er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader. Den hyggelige stue er indrettet med bl.a. brændeovn, stereoanlæg, DVD-afspiller og fladskærms-TV med parabol. Trådløs ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Kode kan købes hos ejeren. Endvidere har huset vaskemaskine og tørretumbler. Til børnene er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. 3 soveværelser; 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Et dejligt sommerhus i rolige omgivelser midt i en skøn natur.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sottrupskov
Video - Sottrupskov Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !