Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skovmose Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Skovmose
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 81 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skovmose Sønderjylland Danmark

Skønt, velholdt sommerhus i træ, bygget i 1985 og renoveret i 2005, beliggende på natur-/havegrund i dejlige omgivelser, kun 600 m fra vandet. Om sommeren er grunden nærmest ugeneret pga. buske og træer. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der lyst trægulv i stue, køkken og gang samt klinkegulv i badeværelse. Vægge og lofter er beklædt med lyst, ludbehandlet fyrretræ. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Det flotte, lyse og veludstyrede køkken er kombineret stuen og indeholder bl. a. fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, fladskærms-TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til begge husets terrasser. Husets sovepladser fordeler sig på 4 gode soverum; 1 værelse med dobbeltseng, 2 værelser med 2 enkeltsenge samt 1 værelse med køjeseng. Til de mindste feriegæster findes der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Desuden solarium til rådighed. Huset er velegnet til såvel 1 som 2 familier og er beliggende i et område med mange aktivitetsmuligheder. Foruden den børnevenlige sandstrand, hvortil der går en sti tæt på huset og ned gennem sommerhusområdet, byder Als også på gode vandre- og cyklemuligheder, ligesom Danfoss Univers på Nordals også er et besøg værd. Et skønt sommerhus til en afslappende ferie på alle årstider.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skovmose


Skovmose er kendt for dens 5 km lange strand som siges at være den bedste badestrand på Als.
Skovmose ligger tæt ved halvøen Kegnæs og centralt til Sønderborg og det øvrige Als.

Øen Als er beliggende øst for Jylland med et areal på 321 km², 165 km i omkreds. Øen afgrænses af Als Sund, Als Fjord, Lillebælt og Flensborg Fjord.

Als har naturlig områdetilknytning på Jyllandssiden til Sundeved, Broagerland og Gråsten.
Øen er forbundet med Jylland med Kong Christian den X's Bro i Sønderborg og Alssundbroen.

Als er en frugtbar ø, i dag med intensiv svineavl. Øen var tidligere kendt for sine frugtplantager, hvoraf der endnu er nogle få i drift.

Vestkysten af Als har mange indskæringer, Hørup Hav, Augustenborg Fjord (med øen Katholm) og Dyvig. På østkysten ligger langs med Lillebælt den 700 ha store Nørreskov. Nørreskoven ligger tæt på landsbyen Elstrup som indtil 1940'erne var en vigtigt by, da byen besad en af de store møller, hvor bønderne fik malet deres mel. Møllen er siden blevet indrettet til Café og museum.

Oplevelsesparken Danfoss Universe ligger på øen.Video - Skovmose Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !