Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skovmose Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Skovmose
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skovmose Sønderjylland Danmark

Dejligt og særdeles velholdt sommerhus i træ, bygget i 1986 og renoveret i 2006, beliggende i ugenerte omgivelser på en havegrund med buske og træer, lige op til et stort grønt område og tæt ved børnevenlig sandstrand. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Gulvtæpper. Opvarmet klinkegulv i køkken og bad. Badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og direkte adgang til saunaen. Køkkenafdelingen er udstyret med bl.a. fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Den pænt møblerede opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg samt TV med parabol (digital). Der er endvidere høj barnestol og solarium til rådighed. Gratis internetforbindelse til rådighed (egen computer skal medbringes). Til børnene er der legehus, gynge og sandkasse. Huset ligger i et naturskønt område med mange aktivitetsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skovmose


Skovmose er kendt for dens 5 km lange strand som siges at være den bedste badestrand på Als.
Skovmose ligger tæt ved halvøen Kegnæs og centralt til Sønderborg og det øvrige Als.

Øen Als er beliggende øst for Jylland med et areal på 321 km², 165 km i omkreds. Øen afgrænses af Als Sund, Als Fjord, Lillebælt og Flensborg Fjord.

Als har naturlig områdetilknytning på Jyllandssiden til Sundeved, Broagerland og Gråsten.
Øen er forbundet med Jylland med Kong Christian den X's Bro i Sønderborg og Alssundbroen.

Als er en frugtbar ø, i dag med intensiv svineavl. Øen var tidligere kendt for sine frugtplantager, hvoraf der endnu er nogle få i drift.

Vestkysten af Als har mange indskæringer, Hørup Hav, Augustenborg Fjord (med øen Katholm) og Dyvig. På østkysten ligger langs med Lillebælt den 700 ha store Nørreskov. Nørreskoven ligger tæt på landsbyen Elstrup som indtil 1940'erne var en vigtigt by, da byen besad en af de store møller, hvor bønderne fik malet deres mel. Møllen er siden blevet indrettet til Café og museum.

Oplevelsesparken Danfoss Universe ligger på øen.Video - Skovmose Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !