Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skarrev Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Skarrev
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 62 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skarrev Sønderjylland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1971 og total renoveret i 2005, beliggende kun 200 meter fra fjorden med fjordudsigt fra såvel hus som grund. Stor træterrasse med havemøbler. Indvendigt er vægge og lofter beklædt med træ og gulvene er delvis belagt med træ og tæpper. Alle rum fremtræder i lyse farver og pænt indrettede. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet er veludstyret og er indrettet med bl.a. varmluftovn og microovn. I stuen er der TV med parabol (digital) samt brændeovn. Fra stuen er der adgang til husets helt nye udestue med nye møbler samt udsigt over fjorden, et dejligt sted at nyde ferien. Sovepladserne er fordelt på to soverum: 1 med 2 enkeltsenge og 1 med dobbeltseng. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skarrev
Video - Skarrev Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !