Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Silkeborg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Silkeborg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 50 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Silkeborg Østjylland Danmark

Her i denne skønne midtjyske natur finder man dette hyggelige sommerhus i træ, bygget i 1972 og renoveret i 2008. Huset ligger på en naturgrund, 200 m fra Gudenåen. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der trælofter overalt. Dels trægulve, dels gulvtæpper samt vinylgulv på badeværelset og i køkkenet. Pænt, nyt badeværelse med bruseniche. Pænt køkken, der bl.a. er udstyret med mikrobølgeovn samt udgang til overdækket terrasse. Redskabsrum med fryser. Hyggelig stue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller samt udgang til åben terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng, 1 værelse med køjeseng samt 1 enkelt sovesofa i stuen. Barneseng til rådighed. Huset er udstyret med energivenligt genanvindingsanlæg. Bemærk: Rygning i huset frabedes. Huset er beliggende i et smukt og børnevenligt område. Overfor huset er der en stor udendørs swimmingpool, som frit kan benyttes af husets beboere (spec. poletter til adgang findes i huset). Stor fælles legeplads til sommerhuskvarterets børn. På den nærliggende campingplads er der udlejning af kanoer samt salg af fiskekort til Gudenåen. I området findes der en del Put & Take søer, bl.a. i Kongensbro. Huset ligger 17 km fra Silkeborg og byens mange spændende aktiviteter.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i SilkeborgHimmelbjerget - Silkeborg
Silkeborg er en by i Midtjylland. Byen er hovedby i Silkeborg Kommune og ligger i meget kuperet terræn i det midtjyske søhøjland med skovklædte bakker og med Gudenåen tæt ved den indre by. Der går rutebåde til Silkeborgsøerne og Himmelbjerget fra byens lille havn, og det gamle dampskib Hjejlen er den mest berømte.

Himmelbjerget er en 147 meter høj bakke mellem Ry og Silkeborg. Geologisk set er der tale om en såkaldt falsk bakke, idet skråningen er dannet ved, at isen i istiden har fjernet jord i den tunneldal, der senere blev til Julsø. Af den grund virker forhøjningen ikke særligt imponerende, når man kommer ad vejen fra sydsiden.

På toppen af Himmelbjerget står et 25 meter højt muret tårn tegnet af den senere stadsarkitekt i København Ludvig Fenger. Det er rejst til minde om Kong Frederik 7., og som en tak fra det danske folk for grundloven i 1849. Øverst på tårnet er der en frise, der løber rundt på alle fire sider, og som bærer indskriften: "Til minde om kongen - Frederik d. 7. - det danske folks ven - Grundlovens giver". Opførelsen af tårnet blev påbegyndt i 1874, og det blev indviet den 6. juni 1875. Udsmykningen med kongens relief blev dog først helt færdiggjort i 1891.Video - Silkeborg Østjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !