Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sandersvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Sandersvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 140 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sandersvig Sønderjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, bygget i 1959 og delvist renoveret i 2007, beliggende på en bakketop. Fra stuen er der udsigt til vandet, og der er kun 140 m til den børnevenlige strand. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er vægge, lofter og gulve beklædt med træ. Badeværelse med bruser. Køkkenet er bl.a. udstyret med varmluftovn og fryser. Den hyggelige opholdsstue er indrettet med brændeovn, TV, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med 2 køjesenge samt en alkove i stuen med 2 sovepladser. Endvidere anneks med 2 enkeltsenge. Badeland på campingpladsen i nærheden. Et sommerhus med en dejlig beliggenhed og med mange aktivitetsmuligheder for såvel børn som voksne.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sandersvig
Video - Sandersvig Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !