Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rinkenæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Rinkenæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 105 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rinkenæs Sønderjylland Danmark

Med udsigt over Flensborg Fjord - tæt ved den dansk/tyske grænse ligger denne pragtfulde ferielejlighed på 1. sal med spa og sauna. Indvendig er der pudsede vægge. I stue og gang er der lofter til kip med automatisk styrede ovenlysvinduer. Dels trægulve og dels klinkegulve. Skønt badeværelse med gulvvarme, bruser, 2-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Desuden gæstetoilet med gulvvarme. Det moderne køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køle/fryseskab, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Den smagfuldt møblerede opholdsstue, der har udgang til stor vestvendt terrasse med udsigt over golfbane og Flensborg Fjord, indeholder pejs med indsats, DVD-afspiller og 28" Flatscreen TV med radio tilsluttet fællesantenne (adgang til 27 TV kanaler). Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser, hver med 2 boxmadrasser. Fra begge soveværelser er der adgang til østvendt terrasse med udsigt til Flensborg Fjord. Fra stuen er der via en vindeltrappe adgang til stor hems indrettet som stue med 2 sovepladser på dobbelt sovesofa. Af yderligere udstyr kan gratis, trådløst bredbånd (computer skal medbringes) samt kombineret vaskemaskine og tørretumbler nævnes. Wellness-afdeling i underetagen kan benyttes mod betaling - her kan I bl.a. bestille forskellige former for massager, behandlinger og velduftende bade. Wellness-afdelingen indeholder sauna, spa, 2 behandlingsrum samt kosmetologstudie. 4 m2 redskabsrum ved P-pladsen til opbevaring af golfudstyr, cykler m.m. Lejligheden ligger op til Benniksgaard golfbanes klubhus m.m. så der kan spilles golf på den dejlige bane mod betaling af Green free. Et område med gode aktivitetsmuligheder og seværdigheder som f.eks. Gråsten Slot og Slotshave, som er omgivet af den smukke sønderjyske natur med skov og sø. Den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotshave er tilgængelig for publikum. Besøg også byen Sønderborg med de hyggelige caféer og restauranter, det livlige natteliv, de mange kulturtilbud og aktivitetsmuligheder, den smukke lystbådehavn samt Dybbøl Mølle og Danfoss Universe i Nordborg på Als.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rinkenæs
Video - Rinkenæs Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !