Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rendbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Rendbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 67 ByggeĂĽr Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 5 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rendbjerg Sønderjylland Danmark

5 m fra vandet ligger dette dejlige sommerhus, bygget i 1962 og renoveret i 1998. Huset er af sten og ligger på en natur-/havegrund med panoramaudsigt over vandet fra såvel hus som grund. Åben terrasse. Indvendig er der tæppebelagte gulve, og vægge og lofter er beklædt med ludbehandlet træ. Dejligt badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv. Køkkenet indeholder fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I den hyggelige og velmøblerede opholdsstue findes TV med parabol (digital). Endvidere forefindes vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og høj barnestol. Huset er indrettet med 2 soverum: 1 med dobbeltseng og 1 køjeseng samt 1 med 2 enkeltsenge. Huset opvarmes vha. naturgas. Garage på grunden. Lige uden for huset findes perfekte fiske- og vandsportsmuligheder. 5 km til badeland.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlÌg Telefon BrÌndeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rendbjerg


Rendbjerg er en bebyggelse ved Egernsund, Sønderjylland. Den bestür af 176 sommerhuse delt i det vestlige Teglbakken og det østlige Bredmaj der er beliggende ud mod Flensborg Fjord.

Omrüdet bÌrer prÌg af det tidligere sü store teglvÌrksindustri som har efterladt et meget kuperet terrÌn. Tidligere var der en anløbsbro pü stedet, hvor der i dag er badebro.

Vandreruten Gendarmstien gür igennem Rendbjerg og i omrüdets sydvestlige hjørne er der anlagt en lystbüdehavn, Marina Minde.Video - Rendbjerg Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !