Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Mommark Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Mommark
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 86 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Mommark Sønderjylland Danmark

Kun 200 m fra vandet ligger dette skønne sommerhus med spa. Huset er i træ og opført i 1997 på en stor havegrund. Stort terrasseareal med havemøbler. Fra morgenterrassen er der en flot udsigt til vandet. Ludbehandlede trævægge og -lofter. Gulvtæppe i et værelse, ellers trægulve. Skønt badeværelse med opvarmet flisegulv, 2-pers. spa samt bruseniche. Fra badeværelset er der direkte adgang til husets sauna. Desuden gæstetoilet. Veludstyret køkkenafdeling med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og fryser. Den hyggelige opholdsstue er kombineret med køkkenet og indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (digital) samt video. Huset har 4 gode soveværelser; 3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere er vaskemaskine, tørretumbler og solarium til rådighed. Til børnene er der høj barnestol, barneseng, sandkasse, gynge, havetrampolin og legehus. Huset er velegnet til cykelferie, idet det ligger i et område med gode cykelruter. Huset har et aflåseligt rum til jeres cykler samt tørremulighed for tøj og udstyr. Fælles badebro på stranden. Et virkelig dejligt sommerhus på alle tider af året. På Sydals findes nogle af øens bedste badestrande. Besøg også det gamle fisker- og færgeleje, Mommark, hvorfra der er færgeforbindelse til Ærø.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Mommark


Mommark er en lille landsby på det østlige Als, beliggende i Lysabild Sogn. Navnet betyder "Mommes mark". Landsbyen ligger i Sønderborg Kommune og hører til Region Syddanmark.

Mommark er bl.a kendt for Handelskostskolen, Mommark-banen og de tidligere færgeruter til Faaborg (nedlagt 1967), og til Søby på Ærø (nedlagt 2009). Ruten sejler fra 2010 med færgen M/F Skjoldnæs fra Fynshav til Søby.

I mange år havde korn og foderstoffirmaet Perregård, forretning og kornsiloer i Mommark, som nu er overtaget af Brødr. Ewers.

Mommark havn ejes af Sønderborg Kommune som i 2009 renoverede havnen og campingpladsen som igen åbnede som campingplads og lystbådehavn i maj 2010. Stranden i Mommark er beliggende ved siden af havnen.

Færgegården blev bygget i 1844 og fungerede mange år som kro for færgerejsende til Ærø og Kurhotel for de velhavende. Efter Genforeningen i 1920 overtog ØK bygningerne til feriophold for deres ansatte.Video - Mommark Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !