Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Mommark Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Mommark
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 92 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Mommark Sønderjylland Danmark

Herligt sommerhus i træ med spa og sauna! Huset er bygget i 1994, og det ligger på en dejlig have-/naturgrund, kun 200 m fra børnevenlig sandstrand. Fra hus og grund har I en skøn panoramaudsigt over Lillebælt, det sydfynske ø-hav samt Ærø. Lyst trægulv i opholdsstuen, gulvtæpper i soverummene, vinylgulv i køkkenet og klinkegulv i bryggers og badeværelse. Vægge og lofter er beklædt med lyst træ. Synlige loftsbjælker i opholdsstuen. Lækkert badeværelse med gulvvarme, bruseniche , 2-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Separat toilet med håndvask. Veludstyret køkkenafdeling med bl.a. fryser, opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og mikrobølgeovn. Opholdsstuen indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, TV med parabol (digital) samt video. Desuden gratis internetforbindelse (computer skal medbringes), vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Til de mindste feriegæster findes der sandkasse, høj barnestol og barneseng. Gode fiske- samt vandsportsmuligheder i nærheden. Et attraktivt feriemål på alle årstider.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Mommark


Mommark er en lille landsby på det østlige Als, beliggende i Lysabild Sogn. Navnet betyder "Mommes mark". Landsbyen ligger i Sønderborg Kommune og hører til Region Syddanmark.

Mommark er bl.a kendt for Handelskostskolen, Mommark-banen og de tidligere færgeruter til Faaborg (nedlagt 1967), og til Søby på Ærø (nedlagt 2009). Ruten sejler fra 2010 med færgen M/F Skjoldnæs fra Fynshav til Søby.

I mange år havde korn og foderstoffirmaet Perregård, forretning og kornsiloer i Mommark, som nu er overtaget af Brødr. Ewers.

Mommark havn ejes af Sønderborg Kommune som i 2009 renoverede havnen og campingpladsen som igen åbnede som campingplads og lystbådehavn i maj 2010. Stranden i Mommark er beliggende ved siden af havnen.

Færgegården blev bygget i 1844 og fungerede mange år som kro for færgerejsende til Ærø og Kurhotel for de velhavende. Efter Genforeningen i 1920 overtog ØK bygningerne til feriophold for deres ansatte.Video - Mommark Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !