Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Loddenhøj Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Loddenhøj
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 127 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Loddenhøj Sønderjylland Danmark

Virkelig dejligt luksussommerhus, bygget i træ 2006 med flere flotte arkitektoniske detaljer, der giver et flot lysindfald. Huset er beliggende på stor natur/havegrund kun 200 m fra vandet. Til huset hører stor, åben terrasse, der går hele vejen rundt om huset, samt 2 overdækkede terrasser med havemøbler. Indvendigt er der lyse trægulve og -vægge, delvist trævægge/malede vægge i soveværelser og badeværelser. 2 dejlige badeværelser med flot skabsarrangement med god plads. I det ene badeværelse er der en 2-pers. spa. Flot, lyst veludstyret køkken med bl. a. keramisk komfur, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Køkkenet er kombineret med stuen via en skøn spiseafdeling. I den hyggelige stue er der radio, TV med parabol (digital) samt brændeovn. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Alle soveværelser har udgang til terrassen, og fra det ene soveværelse er der ligeledes adgang til det ene af husets badeværelser. Entre med bryggers, hvori der forefindes vaskemaskine og tørretumbler. Et virkeligt dejligt sommerhus, som fremstår lyst og venligt. Smagfuld indretning med mange små, hyggelige detaljer. Beliggende i et område med mange aktivitetsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Loddenhøj
Video - Loddenhøj Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !