Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Loddenhøj Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Loddenhøj
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 115 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Loddenhøj Sønderjylland Danmark

Sommerhus i træ beliggende på en dejlig havegrund. Huset er bygget i 1982 og løbende moderniseret. Huset ligger op mod en mindre skov, og der er gode læmuligheder. På de åbne terrasser findes der havemøbler. Indvendigt er gulvene dels belagt med tæpper, klinker og træ. Malede vægge og trælofter. I opholdsstuen, hvorfra der er udsigt til den dejlige grund finder I TV med parabol (digital), stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Køkkenet, som er kombineret med opholdsstuen, er udstyret med bl.a. mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Der er to dejlige badeværelser, begge med med bruseniche. 3 gode soveværelser; 1 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Til de mindste feriegæster findes der barneseng samt sandkasse og gynge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Loddenhøj
Video - Loddenhøj Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !