Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Købingsmark Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Købingsmark
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 45 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Købingsmark Sønderjylland Danmark

Dejligt, velholdt sommerhus i træ, bygget i 1969 og renoveret i 2007. Huset er beliggende på en stor natur-/havegrund, kun 200 m fra havet og skøn børne- og handicapvenlig sandstrand. Der er havkig fra grunden. Til huset hører en stor, dejlig terrasse med 2 sæt havemøbler samt markise. Hyggelig og charmerende indretning. Trægulv i stuen, klinkegulv i køkken og gulvtæpper i værelserne. Badeværelse med bruseniche. Spisekøkkenet er bl.a. udstyret med fryser og komfur med keramiske kogeplader. Køkkenet er kombineret med den hyggelige, lyse opholdsstue som er indrettet med brændeovn, video, DVD-afspiller, TV med parabol (digital - Viasat Guld) og radio med CD-afspiller. Sovepladserne fordeler sig på 1 soverum med dobbeltseng og ekstra TV samt 1 med køjeseng. Desuden vaskemaskine til rådighed. Ekstra køleskab samt mikrobølgeovn i redskabsrum. Dame- og herrecykel til disposition. Et dejligt sommerhus til den lille familie. Godt fiskevand i området. Der er gode indkøbsmuligheder i Nordborg (ca. 5 km fra Købingsmark), hvor der også findes et bredt udvalg af forretninger og spisesteder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Købingsmark
Video - Købingsmark Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !