Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Købingsmark Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Købingsmark
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 165 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Købingsmark Sønderjylland Danmark

Dette dejlige sommerhus i træ med swimmingpool, bygget i 1996, er beliggende ved Købingsmark Strand på den nordlige del af øen Als. Huset er beliggende på en dejlig stor naturgrund kun 250 m fra vandet og en meget børnevenlig strand. Stor, åben terrasse med havemøbler. Klinkegulve overalt, dog gulvtæpper i alle soverum. 2 badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme. Det ene er endvidere udstyret med vaskemaskine og tørretumbler samt adgang til husets sauna. Lækker, lys pool-afdeling med en stor swimmingpool (6,0x3,5x1,3m) samt en stor 5-pers. standvandsspa. Fra pool-rummet er der direkte adgang til det ene badeværelse. Køkken i forbindelse med spisestuen med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Stor kombineret spise-/opholdsstue med brændeovn, TV med parabolantenne, video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og udgang til terrasse. Der er endvidere ADSL internetforbindelse i huset. 5 store soverum (alle med dobbeltseng) samt hems med 2 sovepladser. Solarium. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Huset er beliggende i et område med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. gode fiskemuligheder (havørreder, torsk og fladfisk). Der er endvidere mange historiske attraktioner i området - bl.a. Dybbøl Mølle, Sønderborg Slot og Dybbøl Banke.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Købingsmark
Video - Købingsmark Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !